Project Management

Project Management

Bij een bouwproject komt heel wat kijken. Er worden plannen uitgetekend, materialen uitgezocht, onderaannemers gecontacteerd en zoveel meer. Dit alles moet elkaar mooi opvolgen zodoende de vooropgestelde opleverdatum gerespecteerd wordt.

Wanneer u hier geen ervaring in heeft, kan dit een hele klus zijn. Dit neem ik u graag uit handen. U vertrouwt mij uw project toe, en ik zorg ervoor dat alles vlot verloopt en correct wordt afgewerkt.

U eindigt met een mooi afgewerkt project zonder dat u zich hier zorgen over hoeft te maken. Zo kan u zich blijven focussen op uw eigen werk!

Wat kan ik voor u betekenen?

Onder het managen van een project valt een eerste bezoek op locatie, het opstellen van een offerte, een correcte opvolging gedurende het volledige project en uiteraard het respecteren van de vooropgestelde opleverdatum.

Dat alles wordt in samenspraak met u vastgelegd. Ook is er de mogelijkheid om met uw eigen gekozen onderaannemers samen te werken. Kent u niemand in de branche? Geen probleem, dan ga ik voor u op zoek naar de geschikte kandidaat!

Contacteer ons!

Heeft u interesse in een samenwerking met Volcano Projects? Neem vrijblijvend contact op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.