Labomeubilair

Labomeubilair

U kan bij mij terecht voor het produceren en plaatsen van labomeubilair op maat. Door jarenlange ervaring in de branche beschik ik over de nodige kennis én de beste contacten voor het maken van het gewenste meubilair.

Ik kom bij u ter plaatse en samen bekijken we uw wensen en noden. Alles wordt op maat gemaakt, geplaatst en tot in de puntjes afgewerkt zodat u het labo meteen in gebruik kan nemen.

Leveranciers en onderaannemers

Om u te voorzien van de beste kwaliteit, werk ik samen met een selectie onderaannemers en leveranciers.

Het labomeubilair wordt ter plaatse nauwkeurig opgemeten, waarna het op verplaatsing volledig op maat voor u geproduceerd wordt. Zo voldoet het steeds aan al uw noden en wensen, en kan het u optimaal van dienst zijn.

Daarna wordt dit bij u geplaatst door één van de onderaannemers en tot in de puntjes afgewerkt. Alles wordt proper achtergelaten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Opvolging van A tot Z

Ook het plaatsen van labomeubilair valt onder de mogelijkheden van projectmanagement. Dat wil zeggen dat alles voor u wordt opgemeten, offertes worden aangevraagd, de gepaste leverancier en onderaannemer voor u worden uitgezocht en het meubilair netjes wordt geplaatst.

Alles wordt voor u opgevolgd, van de aanvraag tot de oplevering. U hoeft zelf nergens aan te denken of u zorgen over te maken, alles wordt voor u geregeld!

Contacteer ons!

Heeft u interesse in een samenwerking met Volcano Projects? Neem vrijblijvend contact op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.